Societatea comerciala a fost infiintata in anul 2001, avand ca obiect de activitate productie de ciocolata cuvertura – materie prima pentu cofetarii si patiserii.

Datorita unei inalte tehnologii raportul pret-calitate este fara concurenta, reusind astfel sa se impuna pe piata romaneasca, devenind unul dintre cei mai importanti producatori din Romania. Retetele folosite sunt productie proprie, fiind deja inregistrate. Productia acestor produse se desfasoara in conditii optime pe o suprafat de 2574 mp si teren aferent cu toate utilitatile pentru o afacere de succes.

MIDAR GROUP produce ciocolata si tablete intr-o gama larga sub diferite forme gramaje si arome. Printe cele mai importante sunt: Ciocolata tablete Aroma, Montana, Seniora, Goldstar si bomboane de cacao Smarkt.

Printre cele mai cunoscute sortimente de cuverturi de ciocolata, semifabricate pentru patiserii, cofetarii sunt amintite: Cuvertura Imperial, Festina, Delicia, Carnaval si Ciocolata alba Mareea. Firma produce in acelasi timp creme de ciocolata pentru patiserii si producatorii de croissant, dar si crema de ciocolata speciala pentru glazurarea inghetatei.

* Sortimentele Festina Paiete Albe, Festina Paiete Amarui, Festina Picaturi Albe si Festina Picaturi Amarui sunt disponibile in gramaje de 350 g si 700 g, respectiv 24 buc / box si 8 buc / box.
* Ornamentele Festina Banuti Albi si Festina Banuti Amarui sunt disponibile in gramaje de 600 g si 300 g, respectiv
8 buc / box si 24 buc / box.

2 Comments

 • Posted 28 octombrie 2020 3:27 by Gabriel 0Likes

  Bună ziua am cumpărat din Carrefour, 2 tipuri de crema cu pasta de arahide Montana, ambalate în cutii, cu 400 și 1000 grame;
  Desi ambele sunt produse de aceeași firma și au menționate informații nutriționale identice, am găsit următoarele diferente:
  – numele strazii;
  – denumirea și procentele ingredientelor;

  Pentru a putea rămâne un consumator fidel, va rog, spuneti-mi care sunt datele reale /corecte?
  Va mulțumesc,
  Gabriel

 • Posted 28 octombrie 2020 14:53 by Midar Ciocolata 0Likes

  Buna ziua,
  Referitor la neclaritatile dvs.:
  – strada se numeste 1DECEMBRIE 1918,NR.61 ,care este fost REPUBLICII
  (s-a schimbat denumirea strazii),ambalajele de 400 g erau deja in stoc
  si trebuie folosite.
  – sunt 2 produse diferite,cu gramaje si retete diferite(dupa cum
  observati sunt folosite 2 tipuri de grasimi,iar procentele de cacao si
  pasta de arahide sunt diferite).
  In ambele situatii datele sunt corecte,dvs. consumati care va place mai
  mult.

  Zi frumoasa!

Leave a comment