Ciocolata Amăruie 50% sub formă de bănuți este sortimentul de ciocolată utilizat în domeniul dulciurilor pentru că se pretează la mai multe deserturi și prăjituri. Recomandat pentru glazurarea, turnarea sau prepararea dulciurilor și a produselor zaharoase. După topire si aplicare, produsul necesită temperare manuală sau automată.
Zahăr, masă cacao, unt cacao, emulsifiant: lecitina soia (E322), aromă naturală de vanilie. A se păstra la temperatura de 12-23 grade Celsius.
Website-ul nostru folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență plăcută și personalizată de navigare.
Prin alegerea opțiunii „Toate”, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea toturor fișierelor de tip cookie.
Prin alegerea opțiunii „Necesare”, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea fișierelor strict necesare de tip cookie, fără de care site-ul ar înceta să mai funcționeze.
Pentru mai multe detalii despre fișierele cookies și modul lor de utilizare pe acest site, puteți vizita paginile GDPR și Politica de Cookie-uri.