Ciocolată Albă Bănuți

Ciocolata albă sub formă de bănuți nu conține solide din cacao și are la bază untul de cacao obținut din boabe. Astfel culoarea e de un alb pal, însă gustul rămâne la fel de plăcut. Recomandată pentru glazurarea, turnarea sau prepararea dulciurilor și a produselor zaharoase. După topire și aplicare, produsul necesită temperare manuală sau automată. Realizată după o rețetă belgiană.

Ciocolată Albă Bănuți
200g

Ingrediente

Zahăr, unt cacao 31.7%, lapte praf integral, emulsifiant: lecitina soia (E322), aromă de vanilie. A se păstra la temperatura 12-23 grade Celsius.

Image
Image

Website-ul nostru folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență plăcută și personalizată de navigare.
Prin alegerea opțiunii „Toate”, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea toturor fișierelor de tip cookie.
Prin alegerea opțiunii „Necesare”, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea fișierelor strict necesare de tip cookie, fără de care site-ul ar înceta să mai funcționeze.
Pentru mai multe detalii despre fișierele cookies și modul lor de utilizare pe acest site, puteți vizita paginile GDPR și Politica de Cookie-uri.

Necesare Toate