Ingrediente:
• 350 gr. făină
• 150 g. zahăr
• 180 ml ulei vegetal
• 10 gr. praf de copt
• 1 linguriță esență de vanilie
• 1/2 linguriță sare fină
• 4 ouă mari
• 240 ml lapte
• 200 gr. paiete de ciocolată Dessert D'or
Mod de preparare: Se aprinde cuptorul și se preîncălzește la 180°C. Într-un bol, se amestecă făina cernută cu zahărul, sarea și praful de copt. Se adaugă uleiul și vanilia și se amestecă cu o lingură de lemn până când se omogenizează. Se pornește mixerul la viteză mică și se adaugă, pe rând, câte un ou. Se adaugă laptele, treptat și în fir subțire și se continuă mixarea pentru încă un minut. Se adăugă bucățele de ciocolată și se amestecă cu o spatulă pentru omogenizarea acestora în aluat.
Se ung formele de copt cu puțin unt și se tapetează cu făină. Se împarte aluatul între forme, umplându-le până la jumătate. Se dau brioșele la cuptor și se coc până cresc frumos, timp de 25-30 min.
La final se pot glazura cu ciocolată topită și diverse ornamente Dessert D'or.
Website-ul nostru folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență plăcută și personalizată de navigare.
Prin alegerea opțiunii „Toate”, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea toturor fișierelor de tip cookie.
Prin alegerea opțiunii „Necesare”, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea fișierelor strict necesare de tip cookie, fără de care site-ul ar înceta să mai funcționeze.
Pentru mai multe detalii despre fișierele cookies și modul lor de utilizare pe acest site, puteți vizita paginile GDPR și Politica de Cookie-uri.